powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Με ευκολία στους 8 οι CANALISTAS!

ΧΡΗΣΤΟΥ - 1ο ΚΑΝΑΛΙ 1 - 3. Με δυο νίκες (6-3 και 1-3) πέρασε στην επόμενη φάση των Playoffs του Χειμερινού Πρωταθλήματος minisoccer 7Χ7 της Αθλούπολης  το 1ο ΚΑΝΑΛΙ.
Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ έχοντας τον Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ σε "Τρελή" φόρμα να κερδίζει αντιπάλους και εντυπώσεις, ξεπέρασε το αρχικό σοκ των απουσιών - της τελευταίας στιγμής -   βασικών παικτών του. Έχοντας πολλές απουσίες κινδύνευσε παραλίγο να αποκλειστεί.
Την εικόνα της ομάδας έσωσαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν...
οι οποίοι  με χαρακτηριστική άνεση και ποδοσφαιρική ιδιοφυία πήραν μια άνετη νίκη  αποσοβώντας  τα χειρότερα.


MVP του αγώνα ο Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ  σε τρελό ρυθμό η απόδοσή του! 








Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ θεός! 









Ο κ. ΜΑΚΗΣ δεν υπάρχει! 








Ε. ΣΤΟΥΚΑΣ υπόσχεται πολλά!








Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ακόμα "βγάζει" μάτια! 







Γ. ΠΑΠΠΑΣ η άνεση στο μεγαλείο της! 








Π. ΚΕΓΧΡΟΛΟΓΟΣ δεν χρειάστηκε να παίξει…





Τα γκολ στο 17ο Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, στο 24ο και στο 47ο Ε. ΣΤΟΥΚΑΣ.

Το προχθεσινό παιχνίδι προσφέρονταν κυρίως για να πάμε γήπεδο, και να δούμε φίλους. Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ παράταξε ένα σοβαρό σύνολο το οποίο αγωνιστικά στάθηκε  ιδιαίτερα καλά στο γήπεδο. Θα έλεγα ότι η ομάδα των Canalistas, είχε καλύτερη εικόνα από αρκετές ομάδες της κατηγορίας της που παρακολουθήσαμε αυτή τη σαιζόν και σίγουρα άξιζε το ότι έφτασε τόσο ψηλά στον Πρωτάθλημα. 
Κακή εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά η 7άδα συμπληρώθηκε με  ιδιαίτερη δυσκολία. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, μιλάμε για μια ενδιαφέρουσα ομάδα, με ενδιαφέροντες παίκτες κάποιοι από τους οποίους θα  αποτελέσουν μεταγραφικούς στόχους ομάδων. Ωραία και τα τρία γκολ (ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ Junior 17ο, Β. ΣΤΟΥΚΑ 24ο & 47ο). Αυτό που  αρέσει περισσότερο από αυτή την  ομάδα είναι πως δεν εγκαταλείπει εύκολα και ότι σε κάθε αγώνα δείχνει την παλικαριά της.

 Από εκεί και πέρα: Συμφωνούμε  με τις αποδοκιμασίες εις βάρος των παικτών που αιφνιδίως απουσίαζαν, διότι η ομάδα κινδύνευσε, να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά, αφού με τις αιφνίδιες απουσίες που είχε,  παραλίγο να μην συμπληρώσει 7άδα. Μιλάμε για playoffs αγώνες και δεν επιτρέπεται, να μπαίνει η ομάδα σε περιπέτειες, που μπορεί να της στοιχίσουν ακόμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Πληροφορηθήκαμε πως εντονότατες αποδοκιμασίες δέχθηκε και ο προπονητής της ομάδας PARINHIO. Κατανοούμε απολύτως τους λόγους (φανταζόμαστε  κι εκείνος). 

Αυτή είναι μια περίοδος που όλα μετράνε. Μετράνε οι αγωνιστικές επιτυχίες, μετράει  πόσους παίκτες χάνουμε, μετράει η πειθαρχεία.  Όταν τελειώσει αυτή η περίοδος λοιπόν θα πρέπει να μετρηθούν τα πάντα! Πρέπει …να κάνουμε Ταμείο… που λέει  και ο λαός!

 Δείτε τη  σύντομη δήλωση του αποσπάσαμε από τον PARINHIO: «Πιστεύω πως η ομάδα μπορεί να φτάσει στον τελικό. Αρκεί να  δούμε πόσοι  (και πόσο) είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε την ομάδα στο σημείο που έχει βρεθεί, χωρίς εγωισμούς, επιπολαιότητες, παράπονα και αντιπαλότητες, αλλά με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, ενότητα, ευθύνη,  αγωνιστική πειθαρχεία και δίνοντας μέσα στο γήπεδο, αυτά που ξέρω ότι έχουμε και μπορούμε να δώσουμε σαν ομάδα.»

Δημοσιογράφος: Κόουτς ξέρεις ότι επιμέναμε ιδιαίτερα για τον Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ και  το Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ και αποδείχθηκε ότι αγωνιστικά είχαμε δίκιο. Νομίζω ότι πλέον έφτασε η ώρα να τους δώσεις τις ευκαιρίες που τους αξίζουν.

PARINHIO: «Είναι καλοί παίκτες και καλά παιδιά! Aπ' ότι μαθαίνω και βλέπω εργάζονται σκληρά.  Έχουν  αρχίσει να βρίσκουν τα πατήματά τους φέτος και βελτιώνονται συνεχώς. Πιστεύω ότι θα μπορέσουν στην επόμενη σαιζόν να μπουν ακόμα πιο δυναμικά και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους νέους στόχους της. Εμείς στηρίζουμε αυτά τα δύο παιδιά, γιατί απέδειξαν πως έχουν ψυχή αγωνιστή.  Όπως προ είπα έχουν αρκετά περιθώρια για περεταίρω βελτίωση.»

ΣΥΝΘΕΣΗ: Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Π. ΚΕΓΧΡΟΛΟΓΟΣ, κ. ΜΑΚΗΣ, Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Ε. ΣΤΟΥΚΑΣ 





5 σχόλια:

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *