powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

1o ΚΑΝΑΛΙ – ATHLETICO 2 - 2

Πλήρωσε τα λάθη του και δώρισε την ισοπαλία στην ATHLETICO το 1ο ΚΑΝΑΛΙ.
Το 1ο ημίχρονο έληξε 0-0 με την ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ να ψάχνει τον ρυθμό της.  Οι Canalistas  στην επανάληψη ξεκίνησαν ιδανικά με το γκολ του Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ κι έδειξαν πως  θα καθάριζαν το παιχνίδι. Και κάπου εκεί το 1ο ΚΑΝΑΛΙ  σαν να… θόλωσε...

















Τα λάθη πληρώνονται. Ενίοτε ακριβά! Έτσι  δίχως καθαρό μυαλό, με συνεχόμενα λάθη στη μεσαία γραμμή και την άμυνα, έχοντας αδυναμία εκδήλωσης ορθολογικής επίθεσης και κενά στην ανασταλτική λειτουργία και με δυο αυτοκαταστροφικά λάθη στην άμυνα και ένα στην επίθεση, κατάφερε να παραχωρήσει την ισοπαλία στην ομάδα της ATHLETICO.
MVP του αγώνα ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, που μαζί με τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ και ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΩΤΟ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν από το 1ο ΚΑΝΑΛΙ, χωρίς να υστερούν σε απόδοση και οι υπόλοιποι.

Όλα θα παιχτούν στον επόμενο νοκ άουτ αγώνα, που θα κρίνει ποια ομάδα, θα πάει τελικά στους  ημιτελικούς. Η REVANS αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον! 

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΩΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *