powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Οι Canalistas ξεκίνησαν με νίκη στα playoffs. 1ο ΚΑΝΑΛΙ - ΧΡΗΣΤΟΥ 6-3

Διπλή η χαρά για τη Honda καθώς το team πανηγύρισε δυο νίκες,  του  Marc Marquez στην Αργεντινή και του Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ με τους Canalistas στην Ελλάδα. 
Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ - με τον Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ να κάνει ότι ήθελε στην αντίπαλη ομάδα - μετέτρεψε το 0-2 γρήγορα σε 6-3 και νίκησε το βραδύ της Τρίτης την ομάδα ΧΡΗΣΤΟΥ στο πρώτο παιχνίδι για τα  playoffs του Χειμερινού Πρωταθλήματος της Αθλούπολης.


Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ υποδεικνύοντας καλή αμυντική λειτουργία (βλέπε Γ. ΠΑΠΠΑΣ - Θ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ) και με ένα  παίχτη παραπάνω (ΘΕΟΧΑΡΗΣ = 2 παίκτες), κέρδισε την ομάδα ΧΡΗΣΤΟΥ με χαρακτηριστική άνεση και το δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα,  προβλέπεται καθαρά, να είναι διαδικαστικού τύπου. 

Καταπληκτικός ήταν και ο Α. ΤΣΩΤΟΣ που έχασε τον τίτλο του MVP από τον ΘΕΟΧΑΡΗ στις λεπτομέρειες.  Ο έμπειρος χαφ "ευθύνεται"  για το επιθετικό κρεσέντο των Canalistas. Από την ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ που δεν υστέρησε σε απόδοση κανείς,  σημειώνουμε την πολύ καλή εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του  ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ, ο οποίος  πρόσθεσε  στο ενεργητικό του άλλη μια θετική εμφάνιση.

Το PARTY των γκολ για το 1ο ΚΑΝΑΛΙ ξεκίνησε  με τα δυο τέρματα του "μαέστρου" Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ στο 18ο και στο 28ο, συνεχίστηκε με το γκολ του Θ. ΜΠΑΚΩΛΗ στο 32ο, του Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ στο 37ο, του Α. ΤΣΩΤΟΥ στο 42ο και του Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ στο 44ο.

Στο τέλος του αγώνα ο PARINHIO έκανε  την παρακάτω δήλωση:  «Tο συναίσθημα των αγώνων είναι η χαρά της νίκης, η χαρά της εκπλήρωσης του στόχου σου, και μαζί με την  χαρά της συμμετοχής, είναι τα συναισθήματα  που θα πρέπει να νιώθουμε  στην πορεία μας προς την κατάκτηση της 1ης θέσης.».

Οι Canalistas προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον τελικό του χειμερινού τουρνουά θα πρέπει να αποκλείσουν σε αγώνες νοκ άουτ διπλών συναντήσεων , τρεις  από  τις 16 προκριθέντες ομάδες. 

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Θ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ.

2 σχόλια:

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *