powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Στους «4» ουρανούς από χθες το 1ο ΚΑΝΑΛΙ.

ATHLETICO  - 1ο ΚΑΝΑΛΙ 4 – 5 και οι CANALISTAS στα ημιτελικά του Χειμερινού Πρωταθλήματος minisoccer 7Χ7 της Αθλούπολης , έτοιμοι να υπερασπιστούν μέχρι τέλους την ιστορική φανέλα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με πολλές συγκινήσεις, οι “ΟRΑΝΙΕ”...
βγήκαν νικητές στις διπλές αναμετρήσεις με την ATHLETICO και το ταξίδι προς τη διάκριση και την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ συνεχίζεται. Το χατ τρικ του MVP Θ. ΜΠΑΚΩΛΗ  αποδείχθηκε πολύτιμο.






Οι  CANALISTAS ήθελαν χθες τη νίκη  και τα κατάφεραν. Με 3 γκολ του Θ. ΜΠΑΚΩΛΗ στο 5', στο 13’ και στο 27’ και με 1 γκολ του Κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ στο 2' και Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ στο 20' πέτυχαν τον στόχο τους, παίρνοντας το εισιτήριο που οδηγεί στους «4» του Χειμερινού πρωταθλήματος minisoccer 7X7, στέλνοντας  τους οπαδούς τους στους επτά ουρανούς! Σε μία χρονική περίοδο, όπου η πίεση είχε αρχίσει να γίνεται ασφυκτική, οι  “ΟRΑΝΙΕ” δεν τα έβαλαν κάτω και «χτύπησαν» όταν έπρεπε.






Η ομάδα του PARINHIO έφθασε πανάξια στη σπουδαία νίκη, αφού ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αισθητά καλύτερο το 1ο ΚΑΝΑΛΙ, παρόλο που στο  μέσο του 1ου ημιχρόνου  η ATHLETICO έδειξε ζωντάνια και θέλησε να αιφνιδιάσει.
Οι  “ΟRΑΝΙΕ” θα μπορούσαν να σκοράρουν περισσότερες φορές, όμως ήταν άτυχοι και άστοχοι. Όμως δεν απογοητεύθηκαν, πίεσαν σε όλους τους χώρους και δεν άφησαν την ATHLETICO να γίνει επικίνδυνη. 
Στο τέλος δικαιώθηκαν και πήραν μεγάλη νίκη απέναντι στον "κακό τους δαίμονα"  για την φετινή χρονιά - όπως  χαρακτηριστικά είπε  ο PARINHIO - και πλέον βλέπουν το επόμενο ντέρμπι.

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ PARINHIO.

Ο τεχνικός των Canalistasas στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στα πρώτα λεπτά του 1ου ημιχρόνου, που μπορούσαν να είχαν ανεβάσει το δείκτη του σκορ πολύ ψιλά και στα “δωράκια” που έκανε στην ATHLETICO η ομάδα του στο 12’, στο 15’ και στο 16’. Τόνισε ότι η νίκη ήρθε δίκαια αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. «Πιάσαμε σπουδαία στάνταρ απόδοσης…», είπε ο PARINHIO και πρόσθεσε: 
«…Το 5 - 4 μας αδικεί! Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση! Και αντί να πετύχουμε μια άνετη νίκη, φτάσαμε με άγχος στην κατάκτησή της. Στο 1ο ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, να σημειώσουμε ένα ευρύ σκορ απέναντι στην ATHLETICO, που έδειχνε σημάδια διάλυσης μετά το 5ο λεπτό, όταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχανε με σκορ 2-0. Είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το παιχνίδι  από εκείνα τα πρώτα λεπτά! Όμως με το πέναλτι που έγινε στον ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ και που δεν δόθηκε στο 10’, όπου θα γινόταν το 3-0 και το παιχνίδι θα έπαιρνε άλλη τροπή και με τα “δωράκια” του ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΥ και του ΤΣΩΤΟΥ, εκνευρίστηκαν οι παίκτες  μου, με αποτέλεσμα για αρκετό διάστημα  να αποσυντονιστεί  όλη η ομάδα, να χάσει τον καταπληκτικό ρυθμό που είχε μέχρι εκείνο το σημείο και να πάμε σε ημίχρονο με σκορ 4-3. Στο 2ο ημίχρονο χάσαμε επίσης πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά δεν είχαμε τα τελειώματα που θα θέλαμε. 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, παθιασμένοι για την νίκη έκαναν ένα καταπληκτικό παιχνίδι και απέδειξαν για ακόμα μια φορά – ας μου επιτραπεί η έκφραση - πως είναι “ψυχάρες”  αλλά και “πολύ σκληροί για να πεθάνουν”! Συνεχίζουμε έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας,  παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, θέλουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα,  για να κερδίσουμε την πρόκριση, που θα μας στείλει στον τελικό και να κατακτήσουμε την κορυφή, κλείνοντας  έτσι ένα μεγάλο κύκλο 15χρονης ιστορίας για την ιστορική ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ.»

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΩΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *