powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ένα βήμα πριν τον τελικό το 1ο ΚΑΝΑΛΙ. ΣΤΟΑ - 1ο ΚΑΝΑΛΙ 3 - 4

Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται το 1ο ΚΑΝΑΛΙ και μοιάζει ικανό να φύγει με το εισιτήριο για τον τελικό, αν έχει την απόδοση του χθεσινού αγώνα και στο επόμενο παιχνίδι.  Ήταν έκπληξη το χαμηλό σκορ, αφού οι χαμένες ευκαιρίες των Canalistas,  μαζί με το πέναλτι που δεν τους δόθηκε, θα μπορούσαν τουλάχιστον να είχαν διπλασιάσει το σκορ. Ωστόσο οι  Canalistas πήραν την νίκη με 4 – 3 και έχουν το προβάδισμα στα ημιτελικά της Αθλούπολης. Πολύ ανοιχτό ματς το πρώτο με τις δύο ομάδες να επενδύουν στην επίθεση, κάτι που λογικά...
δε θα κάνουν και στη ρεβάνς. 

Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ  ξεκίνησε εντυπωσιακά με γκολ του Θ. ΜΠΑΚΩΛΗ στο 1’ λεπτό, αναπάντεχα  κινδύνευσε να αντιστραφεί η  καλή εικόνα, από τα λάθη, ισοφαρίστηκε στο 3΄λεπτό και στο 16΄ λεπτό βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ με 2-1. Έπειτα η  ομάδα του PARINHIO αγγίζοντας κατά διαστήματα το τέλειο, έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Το  σκορ έγινε 4-2 για την ομάδα του PARINHIO και έτσι τελείωσε το 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο οι  Canalistas μπήκαν ορεξάτοι, αλλά οι πολλές χαμένες ευκαιρίες από την μια, αλλά και η κάκιστη διαιτησία σε  συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα, όπως αυτή που αμυντικός της ΣΤΟΑ απέκρουσε  την μπάλα και με τα δυο χέρια μέσα στη περιοχή και  δεν δόθηκε καθαρότατο  πέναλτι  στο 1ο ΚΑΝΑΛΙ από την άλλη, δεν άφησαν να πάρει η νίκη του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ διαστάσεις θριάμβου. 

Από  την ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ,  που αγωνιζόταν υπό την σκιά και το βάρος της απουσίας του Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ,  δεν υστέρησε κανείς, πλην του Α. ΤΣΩΤΟΥ που ήταν εμφανώς επηρεασμένος,  από την νυχτερινή περιπέτεια που είχε με την υγεία του και που ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Όλοι έπαιξαν καταπληκτικά και με δυσκολία αποδίδεται ο  τίτλος του MVP σε δυο παίκτες που ξεχώρισαν λίγο παρά πάνω από τους άλλους και αυτοί είναι οι Γ. ΠΑΠΠΑΣ & Θ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ. Τα γκολ πέτυχαν οι  Θ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ που έκανε  χατ τρικ (1΄, 24΄, 42΄)  και ο Α. ΤΣΩΤΟΣ (20΄). 






Η ΣΤΟΑ είναι  μια ομάδα που εξαρτάται σχεδόν απόλυτα από το μακρινό σουτ, πέτυχε 3 γκολ από σουτ (3΄, 16΄, 46΄) και αυτό ουσιαστικά ήταν όλο το παιχνίδι της. Παρόλα αυτά δεν μπορεί να παραγνωρίσουμε το γεγονός πως  διαθέτει καλό σύνολο και πως δεν βρέθηκε τυχαία στα ημιτελικά. Κάποια στιγμή οι παίκτες της ΣΤΟΑ  ίσως αποφασίσουν να ρισκάρουν, πρέπει όμως να προσέξουν γιατί το 1ο ΚΑΝΑΛΙ έχει την πείρα να το εκμεταλλευτεί. 

Το ζευγάρι δεν είναι ξεκάθαρα ισορροπημένο. Όπως και να ‘χει τα προγνωστικά μοιάζουν πολύ δύσκολα, διότι και οι δύο ομάδες ψάχνουν το εισιτήριο για τον τελικό του Χειμερινού Πρωταθλήματος minisoccer 7X7 της Αθλούπολης που οδεύει γοργά προς την κορύφωση του. Τα γκολ εκτός έδρας δεν ισχύουν και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί  θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ομάδα που θα προκύψει από την αναμέτρηση της RIVIERA  με το ΒΡΑΧΑΤΙ, με έπαθλο το Πρωτάθλημα και τα 1.000 ευρώ που το συνοδεύουν. 

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΚΩΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *