powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κοπή Βασιλόπιτας μυστήριο!



Περιπετειώδης ήταν η κοπή της βασιλόπιτας 1ου Καναλιού, με την πίτα να σπάει στα δυο και τα φλουριά να... πέφτουνε βροχή, υπό τους ήχους λαϊκών ασμάτων.




Ούτε η Βασιλόπιτα δεν άντεξε και έσπασε στα δύο, μπροστά στην εκρηκτικότητα και την λάμψη των παικτών του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ.
Όσοι έπαιρναν το κομμάτι τους έψαχναν για το φλουρί. 
Σε κάποια στιγμή το φλουρί κέρδισε το το τρελό μηχανάκι και ενώ όλοι είχαν αρχίσει να αστειεύονται, και οι μουσικές αφιερώσεις  με τα πειράγματα άρχισαν να διαμορφώνουν το εορταστικό κλίμα ,εντοπίστηκε κι άλλο φλουρί στο κομμάτι του ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΠΙΝΙΑΡΗ εκπροσώπου των Αθλητικών εγκαταστάσεων της  Αθλούπολης, ο οποίος λόγω διαίτης δεν έφαγε το κομμάτι του αλλά δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις για την ομάδα του πρώτου καναλιού. 

Όμως το σήριαλ με το πραγματικό φλουρί είχε και συνέχεια, αφού λίγο αργότερα ο μεγάλος βετεράνος των γηπέδων GERASIMOF βρήκε και τρίτο φλουρί σε ένα από τα κομμάτια που είχαν κοπεί για τους απόντες παίκτες της ομάδας. Τέλος, αφού δεν υπήρχαν άλλα κομμάτια για ψάξιμο, αποφασίστηκε το φλουρί να  κατοχυρωθεί στο τρελό μηχανάκι  ο οποίος έκανε και σχετικές δηλώσεις.




Την συνέχεια έδωσαν η ΠΑΟΛΑ ΦΩΚΑ, η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ, ο Γ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ η ΧΑΡΑ ΒΕΡΡΑ.



Ο ΕΠΙΒΗΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ

Για καταλάβετε το τι έγινε στο εορταστικό τραπέζι για την κοπή της Βασιλόπιτας του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ θα αρχίσω με ένα ανέκδοτο.

Κάποτε έψαχνε κάποιος αγρότης έναν νταβραντισμένο κόκορα για το κοτέτσι. Αγοράζει έναν που έμοιαζε αρχοντικός. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι και βλέπει 180 κότες, κάνει κικιρίκου και ψοφάει. Αγοράζει άλλον, που έδειχνε αγέρωχος, μονομάχος κόκορας, με στιλπνό τρίχωμα. Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι, κουτουπώνει 2 κότες, κάνει κικιρίκου και ψοφάει. 

Απελπισμένος ο τύπος ξαναπηγαίνει στον έμπορο και του λέει: "Ή μου δίνεις έναν άξιο κόκορα, η σ τα κάνω λαμπόγυαλα". Του δίνει ο έμπορας έναν καράφλα κόκορα, ένα πλάσμα με καταπληκτικά μάτια. "Δεν ήθελα να σου τον δώσω γιατί είναι λίγο περίεργος, αλλά μια που τον ζητάς." 

Παραξενεμένος ο τύπος τον βάζει στο κοτέτσι. Με το που βλέπει τις κότες ο κόκορας ξαφνικά γεμίζει αέρα, φουσκώνει, γουρλώνουν τα μάτια του, κάνει 

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!! και παίρνει αμπάριζα τρέχοντας τη μια μετά την άλλη κότα, βολεύοντας και τις 180 δυο φορές! Στα άχυρα είχανε μείνει κότες με ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας. 

Ανήσυχος ο αγρότης πάει να τον πιάσει, αλλά ο κόκορας του φεύγει από το κοτέτσι. Κυνηγώντας τον ο αγρότης, βλέπει το δρόμο σπαρμένο με ζωάκια που είχαν ηλίθιο βλέμμα ευτυχίας: γουρούνια, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια, άλογα, πάπιες, χήνες, σκίουρους, αλεπούδες, ακόμα και χελώνες και σκαντζόχοιρους κι όλα τα ζωάκια του δάσους ανάσκελα!!! 

Ώσπου μετά από λίγο, βλέπει τον καράφλα κόκορα πεσμένο ανάσκελα, ημιθανή με τη γλώσσα έξω κι από πάνω του να φέρνουνε κύκλο 2-3 όρνια. Πανικόβλητος που χάνει τέτοιον απίστευτο επιβήτορα, τρέχει κοντά του και τον παρακαλεί: 

-Μη μου ψοφήσεις κι εσύ αρχηγέ! 

Οπότε του απαντάει ο καράφλας κόκορας: 

-Μην κάνεις φασαρία γιατί θα μου φοβίσεις τα όρνια!

Ένας τέτοιος λοιπόν "Επιβήτορας Κόκορας", τον οποίο το αφεντικό του πήγαινε από κοτέτσι σε κοτέτσι και δεν είχε αφήσει ζωντανό για ζωντανό, σε ολόκληρη την περιοχή  του Αγίου Βασιλείου Αθικίων και Χιλιομαδίου, θυσιάστηκε για να στολίσει το εορταστικό τραπέζι των Canalistas, δίνοντας έτσι στους παίκτες  τη θετική του ενέργεια και ευφορία. 

Έτσι λοιπόν, ο "αλανιάρης επιβήτορας Κόκορας" -  που αποτελούσε ευγενική χορηγία του "Μάγου" της μπάλας Απόστολου Καρυώτη - μαγειρεμένος θεσπέσια, με το λαδάκι απ΄ το χωριό, τις ντομάτες από το μποστάνι και με τις θεϊκά φτιαγμένες από τα χεράκια τις μαμάς, σπιτικές  χωριάτικες χυλοπίτες, συνοδευμένος από το βαρελίσιο κρασί του Σ. Τσώτου που σε ταξίδευε στα κελάρια, στα κτήματα και στις ομορφιές της φύσης ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής της βραδιάς.

Νικητές ήταν και οι FLORETTES!

FLORETTES – ΤΡΕΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ 5-4

Ούτε ο φακός της 12 megapixel camera δεν μπορούσε να πιάσει την  ταχύτητα των παικτών του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ στο μεταξύ τους διπλό.
Δείτε τις εικόνες:









Οι ΦΛΟΡΕΤΕΣ, οι λεγόμενοι ψημένοι παίκτες, έχοντας στην σύνθεση τους το νέο απόκτημα από την μεταγραφική περίοδο JERA GERASIMOF  και τον ΚΑΡΥΩΤΗ σε κέφια, πήραν τη νίκη  δύο λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, αφού τα τρελά μηχανάκια (οι νεότεροι), δε μπόρεσαν να ισοφαρίσουν χάνοντας τις ευκαιρίες την μια πίσω από την άλλη.
Ο αγώνας είχε σασπένς, συνεχείς ανατροπές στο σκορ, πάθος, ένταση, καταπληκτικά γκολ και πολλές φάσεις στις δυο εστίες. 
Καταπληκτικός κάτω από τα δοκάρια ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ο οποίος απέκρουσε πέναλτι του Τσώτου. Ο έμπειρος γκολκίπερ που αποτελεί την δεύτερη  μεταγραφή του 1ου Καναλιού δε ήταν αρκετός για να δώσει τη νίκη στα τρελά μηχανάκια.   Μοιραίος παίχτης της αναμέτρησης για την ομάδα των νέων ήταν το "τρελό μηχανάκι".

Αφιερωμένο...

Ο παίχτης που έκανε την διαφορά για τις FLORETTES ήταν o JERA GERASIMOF, η  νέα μεταγραφή των Canalistas που θα αφήσει εποχή!

Τεχνίτης με γόνιμο πνεύμα και ευρύ, ο JERA GERASIMOF είναι καθολικά αναγνωρισμένος για το πλουσιοπάροχο ταλέντο του και ιδίως για την ξεχωριστή μαστοριά στο πλασέ. Μοναδική η ενάργεια του. Διεισδυτικός,  με παρατηρητικότητα που καταλήγει συχνά σε καταπληκτικές assist. Αυτό που τον χαρακτηρίζει κυρίως, όμως, είναι πλατιά η γνώση του και μεστή η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο  από το μόχθο και τον κόπο όλων αυτών των χρόνων στα γήπεδα. Κι όλα τούτα συνυφασμένα και συνταιριασμένα περίτεχνα με τις μελέτες, και την τεχνική του κουλτούρα συνθέτουν το άξιο επιβλητικό παίκτη, που φέρει ανάγλυφη τη σφραγίδα του —και σε προβάλλει πάντα να τον βάζεις σε περίοπτη θέση— στην προθήκη της νεότερης Ποδοσφαιρικής ιστορίας του Νομού Κορινθίας και όχι μόνο!

Με τρόπαιο λοιπόν, τη  γεμάτη  χυλοπίτες και κόκορα, χύτρα της κας. Αρχοντούλας 

και το κρασί του ΤΣΩΤΟΥ, οι FLORETTES χωρίς να παραλείψουν να κεράσουν τους χαμένους και τους παρευρισκόμενους φίλους, 

γλέντησαν την νίκη τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Το τραπέζι όπως εξελίχθηκε αργότερα, έδειξε, πως ήταν μια πρόβα generale για τα προξενιά που θα ακολουθήσουν και που θα στοχεύουν να καλοπαντρευτούν τα ανύπαντρα ομορφόπαιδα της ομάδας. Ήδη έπεσαν στο τραπέζι οι πρώτες προτάσεις και η επόμενη συνάντηση της ομάδας αναμένεται με πολύ ενδιαφέρων, αφού στο τραπέζι τους θα φιλοξενηθεί το ασθενές φύλο.

Λίγα λόγια για το κερδισμένο τρελό μηχανάκι της βραδιάς:

Φύση ανήσυχη, παίχτης με ιδιοσυγκρασία ζωηρή και ανυπόταχτη.

Δεν υπήρξε ποτέ οπαδός της ηρεμίας και της αδράνειας, αλλά πάντα δραστήριος και ανυποχώρητος μπροστά στα δύσκολα. Δυνατός και ασταμάτητος στο σκληρό παιχνίδι! Μειονεκτήματα: Πολλές φορές δεν πιάνουν τα φρένα!

....
Βάλαμε φωτιά στα φρένα 
Και μας έμεινε το γκάζι
Με ταχύτητες μεγάλες
Μοναχά η γη αλλάζει.
Έτσι μόνο η γη αλλάζει
Με ταχύτητες μεγάλες
Βάλαμε φωτιά στα φρένα 
Και μας έμεινε το γκάζι...



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *