powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΟΑ - 1ο ΚΑΝΑΛΙ 4 - 4

Το ποδόσφαιρο είναι απλό εξ ου και λαοφιλές. Όποιος βάζει γκολ κερδίζει. Δεν μετράνε οι χαμένες ευκαιρίες. Γι αυτό και το 1ο ΚΑΝΑΛΙ δεν κατάφερε να νικήσει τη ΣΤΟΑ, που ήταν εμφανέστατα πιο νεανική και γρήγορη ομάδα. Δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα μέσα στο πλεκτό στα πρώτα λεπτά του αγώνα  χάνοντας...
τις ευκαιρίες και έτσι δε κατάφερε να πάρει τίποτα περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Η ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ πραγματοποιώντας μια πολύ κακή εμφάνιση πήρε στα τελευταία λεπτά του 2ου ημιχρόνου τον βαθμό της ισοπαλίας. Μόνοι διασωθέντες οι ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΔΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΤΣΩΤΟΣ που παρόλα αυτά επισκιάστηκαν από το κακό επίπεδο του συνόλου.

Οι Canalistas  ήταν απαράδεκτοι και στα δυο ημίχρονα του αγώνα, δεν μπόρεσαν να πιάσουν έστω μέτρια απόδοση σε άμυνα ή επίθεση. Στην επανάληψη, έχοντας τον ΚΑΛΔΑΡΑ σε καταπληκτική μέρα προσπάθησαν για την ανατροπή, ισοφάρισαν αλλά δεν μπόρεσαν να κλέψουν τη νίκη. 

O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΔΑΡΑΣ με την εμφάνισή του, ήδη έβαλε το όνομα του μέσα στους γκολκίπερ με τις μεγαλύτερες επεμβάσεις! Και μέσα σε αυτές, ασφαλώς είναι οι καταπληκτικές αποκρούσεις που έκανε στον αγώνα με την ΣΤΟΑ,  όπου πραγματικά δείχνουν την καταπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γκολκίπερ του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ. Ο γκολκίπερ του ΚΑΝΑΛΙΟΥ "κατεβάζοντας τα ρολά", στην κυριολεξία, στο δεύτερο ημίχρονο, πραγματοποιώντας μοναδικές επεμβάσεις, έδωσε την ώθηση και τον χρόνο για την ισοφάριση και του αξίζει ο τίτλος του MVP.  Πρέπει να ομολογήσουμε ότι κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα που ασφαλώς δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από κανέναν…

Τα γκολ επέτυχαν οι  Α.ΤΣΩΤΟΣ (2), Α.ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ (1) , Γ. ΠΑΠΠΑΣ(1).

Συνοψίζοντας, και θέλοντας να κάνουμε ένα σχόλιο για την εικόνα της ομάδας, θα πρέπει να τονίσουμε τα  πολλά προβλήματα στα άκρα, στο χώρο του κέντρου και της άμυνας, αλλά και την επιθετική αφλογιστία! 
Το ζητούμενο και αυτό που περιμένουν όλοι στο 1ο ΚΑΝΑΛΙ, είναι η άμεση ανάκαμψη της ομάδας. Οι CANALISTAS μετά τις δυο ισοπαλίες δεν έχουν  περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών. Ο επόμενος αγώνας είναι κομβικής σημασίας. Το τρίποντο είναι κάτι περισσότερο από επιτακτικό.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Δ. ΚΑΛΔΑΡΑΣ, Α. ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Α. ΤΣΩΤΟΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *