powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Με πολλά γκάζια, με πολύ όρεξη και με τους ρυθμούς να ανεβαίνουν καθημερινά όλο και περισσότερο, προετοιμάζει ο PARINHIO το 1ο ΚΑΝΑΛΙ.

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από το αποτελέσματα όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του στο οικογενειακό φιλικό της Τρίτης παρουσιάστηκε μπροστά στους δημοσιογράφους ο PARINHIO.
Ο  προπονητής των Canalistas μίλησε  για την δαιμονιώδη φόρμα που διανύουν οι "νεαροί" παίκτες του, αλλά και για την  άριστη κατάρτιση και αγωνιστική ετοιμότητα των "μεγαλύτερων", που με την εμφάνισή τους τον “ανάγκασαν” να μοιράσει συγχαρητήρια σε όλους!


Ο PARINHIO, είδε τους παίκτες του αρκετά ορεξάτους και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.
«Υπάρχει διάθεση και ετοιμότητα! Η ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ  είναι πανέτοιμη για την νέα χρονιά! Από τον  αγώνα αυτό περίμενα κάποιες απαντήσεις από τους "μικρούς" και πήρα αυτές ακριβώς που ήλπιζα. Οι νεαροί παίκτες (τα λεγόμενα "τρελα μηχανακια")


Τα τρελά μηχανάκια
Τα  τρελά μηχανάκια
είναι γεμάτοι ταλέντο, έχουν δουλευτεί σωστά και δείχνουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται.
Για τις ικανότητες των νεαρών ποτέ δεν αμφέβαλλα.



 Όπως και για τους άλλους τους πιο "ψημένους" της ομάδας μας. 
"Οι ψημένοι"
Αυτό που χρειάζεται είναι να βρίσκουμε το θάρρος και την αυτοπεποίθηση που θα μας επιτρέψουν να χρησιμοποιούμε το maximum των δυνατοτήτων μας. Αν το κάνουμε, όλοι θα κερδίσουμε. Και η ομάδα και οι παίκτες» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο Δρ.PARINHIΟ έχει περάσει αρκετά «μηνύματα» στους παίκτες του, σχετικά με την αγωνιστική φιλοσοφία, και  δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από την γενική εικόνα της ομάδας του. Μοναδικό πρόβλημα, αλλά σημαντικό για το κέντρο της άμυνας, είναι οι απουσίες του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΠΑ και του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗ, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τους τραυματισμούς τους.

Στη συνέχεια δήλωσε πως η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. «Πραγματικά, βλέπω μια συνεχή βελτίωση και αυτό με ικανοποιεί. Το σημαντικό είναι πως, ενώ αλλάζουν οι πρωταγωνιστές, η ποιότητα του παιχνιδιού μας δεν αλλάζει. Έχουμε έναν μικρό προβληματισμό  για την εικόνα της άμυνας.  Δεν μας ανυσηχεί ιδιαίτερα το γεγονός, διότι δείξαμε  πολύ καλά στοιχεία στην μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα, ενώ έχουμε και πλουραλισμό στην επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος από την ετοιμότητα και αγωνιστική πειθαρχία των παικτών μου.  Θεωρώ πως έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα», εκτιμά ο προπονητής των Canalistas.



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *