powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Εύκολη νίκη του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ επί των ΑΝΤΑ με σκορ 6 – 3


Καθαρή  νίκη  με  6 - 3, παρά τη βροχή που έπεφτε χθες στην ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ , πέτυχαν  οι  Canalistas με  αντίπαλο  τους ΑΝΤΑ,  αποδεικνύοντας  για  άλλη  μια  φορά   ότι  όταν  η  ομάδα   είναι  "συγκεντρωμένη",  μπορεί  να  παίρνει  τα  αποτελέσματα  που  θέλει.

Αναμφίβολα μεγάλο ρόλο στην εξαιρετική επιθετική  παρουσία των  Canalistas έπαιξε, ο "πιστολέρο" του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ που ακούει στο όνομα … Α. ΚΑΡΥΩΤΗΣ, το πολύ καλό μαρκάρισμα του Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ,  ο  χθεσινός κινητήριος μοχλός των  Canalistas  που ακούει στο όνομα…
 Α. ΤΣΩΤΟΣ  και  το "μυαλό" της ομάδας  Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,  χωρίς βέβαια να εξαιρείται ο γκολκίπερ  Π. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ με τις εξαιρετικές του επεμβάσεις.


Κορυφαίος (MVP) για τους Canalistas ο «πεντάσφαιρος» ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΚΑΡΥΩΤΗΣ που στο επίσημο «ντεμπούτο» του με τον καλό του εαυτό, έδειξε πως ή τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται.

ASSIST MAN ο Α. ΤΣΩΤΟΣ που μοίρασε αρκετές  assist για γκολ, κάνοντας ακόμα ένα  πολύ καλό παιχνίδι. 

Αρκετά καλοί οι Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ και Π. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ.

Επίσης καθοριστική ήταν η συμβολή του"βετεράνου" Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ στην οργάνωση του παιχνιδιού.  Ο _ _ _ _ ντάρης "μαέστρος" μοίρασε πάσες, "δοκίμασε" το pressing και έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία του στην 7άδα. Με κακή στιγμή τη φάση του χαμένου γκολ στο 2ο ημιχρονο!

Συνολικά το 1ο ΚΑΝΑΛΙ   έπαιξε πολύ καλά, εγκλώβισε τους ΑΝΤΑ και  κανείς δεν μπορεί, να αμφισβητήσει πως πρόκειται για έργο του PARINHIO. Το κοoυτσάρισμα του Βραζιλιάνου  χθες, ήταν υψηλών προδιαγραφών, πήρε το τρίποντο που ήθελε, καταφέρνοντας  για ακόμα μια φορά, να  "ξεδιπλώσει " το ταλέντο και τις ικανότητες των παικτών του. 
 Ο τεχνικός των «Canalistas», ανέλαβε πέρυσι το δύσκολο έργο να αναμορφώσει την ομάδα  και μέχρι σήμερα έχει πανηγυρίσει εκτός από τις δύο ισοπαλίες μόνο  νίκες, διατηρώντας πάντα το αήττητο σε επίσημους αγώνες.

Είναι εύκολο, σε οποιονδήποτε  έχει παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά, να διαπιστώσει ότι οι Canalistas τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ο PARINHIO όμως ως ανήσυχος και τελειομανής τεχνικός, δεν παύει να στοχεύει ψηλά,  αποσκοπώντας, όπως λέει ο ίδιος, σε ακόμα καλύτερη συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιριστών του.


Το "ξύπνημα" του «Πιστολέρο» Α. ΚΑΡΥΩΤΗ, η επιστροφή του ΤΣΩΤΟΥ στις καλές εμφανίσεις, η "εμπειρία" του «μαέστρου» στο κέντρο Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ, το "σκούπισμα" του πολυ-προπονημένου ηγέτη της άμυνας Γ. ΠΑΠΠΑ, η δυναμική των Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ, Α. ΝΤΙΤΣΙΟΥ, Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ και Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ στα χαφ και τα "τείχη" Δ. ΚΑΡΔΑΡΑΣ, Π. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ, θα βοηθήσουν το 1ο ΚΑΝΑΛΙ στο να επεκτείνει το αήττητο σερί στο πρωτάθλημα, να κυνηγήσει το έπαθλο και άλλα ρεκόρ, αλλά  και ταυτόχρονα να προετοιμαστεί κατάλληλα για τους αγώνες του FINAL FOUR. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *