powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Βροχή τα γκολ από τους Canalistas ΤΕΡΝΑ – 1ο ΚΑΝΑΛΙ 2 - 10

Ακόμα κουνιέται το πλεκτό! Ένα πλούσιο αγωνιστικό θέαμα και βροχή από γκολ πρόσφεραν οι παίκτες του PARINHIO. Καταιγιστικοί οι παίκτες του σκόρπισαν την ΤΕΡΝΑ!  
Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ - πραγματοποιώντας μάλιστα μέτρια  εμφάνιση -  έδειξε πως είναι πανέτοιμο για τα μεγάλο ραντεβού των playoffs που θα διεξαχθεί στο προσεχές διάστημα, καθώς συνέτριψε με 2 - 10  τη ΤΕΡΝΑ στον αγώνα της Τρίτης!

Με τον ΚΑΡΥΩΤΗ  να σέρνει το χορό διαλύοντας  την άμυνα της Τέρνα  με 4 γκολ και το καταπληκτικό comeback του ΠΑΠΠΑ με χατ τρικ,  το 1ο ΚΑΝΑΛΙ με ένα μοναδικό 2 -10  κατέκτησε τη μεγαλύτερη νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα και μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του.

Ο ΚΑΡΥΩΤΗΣ πέτυχε 4 γκολ, ο ΠΑΠΠΑΣ έκανε χατ τρικ, ενώ τα άλλα τρία γκολ πέτυχαν, ο Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ, και ο Α. ΤΣΩΤΟΣ. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν αδύνατο να αντιδράσουν πέρασαν 50 εφιαλτικά λεπτά αγώνα.


H «χειμερία νάρκη» έφτασε στο τέλος της αναφορικά με τις άσχημες εμφανίσεις, καθώς οι ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ , ΠΑΠΠΑΣ, και ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ που επιστρέφουν στις επάλξεις από τους τραυματισμούς που είχαν, δίνουν την ευκαιρία στον PARINHIO να επιστρέψει στο αγαπημένο του σύστημα 2-3-1,  παίζοντας - μετά από αρκετό καιρό - κομπλέ χωρίς απουσίες.

Στα καθαρά αγωνιστικά τώρα… Ξεχώρισαν και πάλι οι… "γνωστοί άγνωστοι"! Η  απόδοση όλων των παικτών του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ  ήταν αρκετά καλή  όμως και πάλι οι... "γνωστοί άγνωστοι" ήταν αυτοί που  έκαναν την διαφορά.

Η  καλή  εμφάνιση  του ΚΩΣΤΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ στην άμυνα, όχι μόνο του άνοιξε εκ νέου την πόρτα της ομάδας, αλλά κρίνεται απαραίτητος στο βασικό σχήμα της ομάδας του.  
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΑΠΠΑΣ που μαζί με τον ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ διάγουν εξαιρετική σεζόν με την ομάδα, απέδειξαν για κόμη μια φορά πως είναι βασικοί κι αναντικατάστατοι. 
"Ηγέτης" στο κέντρο ο  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ, "σταθερή αξία" στο χρόνο ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ, σε "δαιμονιώδη" φόρμα ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, τέλος "εκρηκτικός"  ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ. Αξίζει να σημειωθούν οι πολύ καλές επεμβάσεις του τερματοφύλακα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΟΥΣΗ.
Αισθητή ήταν η απουσία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ.

Τελειώνοντας, τα δεδομένα  δείχνουν ευοίωνα για το 1ο ΚΑΝΑΛΙ και η προσμονή αντίδρασης από την πλευρά της ομάδας αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας για μια καλή συνέχεια,  που θα εκτοξεύσει το ενδιαφέρον του Πρωταθλήματος στην Αθλούπολη. 

Η  ομάδα του PARINHIO σκοράρει κατά ριπάς και δείχνει ικανή να βάλει δύσκολα στους «αντιπάλους», με τους οποίους πέρασε δύσκολες στιγμές – λόγω τραυματισμών - τις τελευταίες εβδομάδες. Το σίγουρο είναι  ότι βρίσκεται σε δρόμο ανάκαμψης. Πολλοί περιμένουν τον PARINHIO την παρέα του στη... γωνία για να «κράξουν» σε ενδεχόμενη αποτυχία, ουδείς όμως μπορεί να ξεγράψει την ομάδα που «δίδαξε ποδόσφαιρο» τα  περασμένα χρόνια στην Αθλούπολη. 
Και όπως είπε ο Ρομπέρτο:

«1. Η καλύτερη ομάδα είναι οικογένεια, είναι σύνολο και είναι αδύνατο να σπάσει. 

2. Η καλύτερη ομάδα ποτέ δεν χαμογελάει, γιατί το να κερδίζει είναι μια φυσιολογική κατάσταση και υποφέρει στην ήττα. 

3. Η καλύτερη ομάδα ποτέ δεν πανηγυρίζει μια νίκη, μόνο τα τρόπαια που έχει μέσα στα χέρια της 

4. Η καλύτερη ομάδα χάνει, αλλά δείχνει γρήγορα γιατί είναι η καλύτερη 

Και το πιο σημαντικό… 

5. Η καλύτερη ομάδα δεν ονειρεύεται αστέρια. Η καλύτερη ομάδα φοράει τα αστέρια στην φανέλα της». 

ΣΥΝΘΕΣΗ:  Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Α. ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ,  Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ, Α. ΤΣΩΤΟΣ, Κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *