powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

1ο ΚΑΝΑΛΙ - PALIBAR 4-8

Την ήττα με 4 – 8  από το PALIBAR  γνώρισαν οι CANALISTAS  στην Αθλούπολη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων λίγο πριν τα playoffs του χειμερινού Πρωταθλήματος minisoccer 7X7.

Ένα αποτέλεσμα που δίνει μεγάλο ψυχολογικό προβάδισμα στους Palibar που έτσι και αλλιώς ήταν και πριν το παιχνίδι το φαβορί. Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ  στερήθηκε μιας καλύτερης εμφάνισης λόγο των σοβαρών απουσιών  που είχε.


Οι PALIBAR  από το  1ο ημίχρονο του αγώνα έδειξαν δύναμη και αποφασιστικότητα. Πήραν το προβάδισμα και το διατήρησαν – δίνοντας διαστάσεις θριάμβου – μέχρι το τέλος. Οι Canalistas που προηγήθηκαν με πέναλτι στο 2 κιόλας λεπτό, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην καταιγιστική συνέχεια των αντιπάλων τους. Ανέβασαν λίγο την  απόδοση τους, κατάφεραν να μειώσουν  σε 3-4,  αλλά με τον Π. ΠΑΠΠΑ σε μεγάλα κέφια οι PALIBAR ξέφυγαν και πάλι.  Στο δεύτερο μέρος η  ομάδα του PARINHIO  συνέχισε να είναι ευάλωτη αμυντικά, κυρίως από το κέντρο δεχόμενη πολλά γκολ με τον ίδιο τρόπο και από τον ίδιο παίκτη.  

Επιθετικά οι ενέργειες του Θ. ΜΠΑΚΩΛΗ, του Κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑ και του Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ  έδωσαν κάποιες ανάσες, αλλά δεν ήταν αρκετές. Ο Π. ΠΑΠΠΑΣ και οι παρέα του PALIBAR έκαναν Party αφού οι Canalistas τους μάρκαραν με τα μάτια. Τα λάθη των Canalistas - που ήταν αρκετά αργοί - ήταν πολλά. 

Ο PARINHIO  μετά την ήττα από το PALIBAR τόνισε στις δηλώσεις του ότι το 1ο ΚΑΝΑΛΙ είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία. 

«Μας στεναχωρεί αυτή η ήττα! Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που χάσαμε και τη διάσταση που πήρε το σκορ, διότι  το 1ο ΚΑΝΑΛΙ είναι μία μεγάλη ομάδα με "τεράστια" ιστορία. Τίποτα δεν έχει κριθεί, συνεχίζουμε δυνατά. Είναι γεγονός, ότι οι τραυματισμοί και οι απουσίες βασικών παικτών σε σημαντικά ματς, μας έχουν στοιχίσει αρκετά τον τελευταίο καιρό,  με αποτέλεσμα να έχουμε έρθει λίγο πίσω βαθμολογικά και ψυχολογικά.  Εκτός απροόπτου – πιστεύω,  ότι σύντομα θα ανακτήσουμε τις χαμένες  δυνάμεις μας και πως  στα playoffs θα είμαστε έτοιμοι, για να τα δώσουμε όλα και  να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά, εκεί που της αξίζει! Το ίδιο θα κάνουμε και στα ματς που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στις τελευταίες αγωνιστικές.
Συγχαρητήρια στα παιδιά του PALIBAR. Είναι νεότεροι και αρκετά πιο γυμνασμένοι. Ο μέσος όρος ηλικίας των παιδιών είναι αρκετά μικρός και δεν αφήνει περιθώρια σύγκρισης,  αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, έχουμε ξαναπαίξει με πιο "γρήγορες" και "νεανικότερες" από εμάς ομάδες. Περίμενα μεγαλύτερη προσπάθεια στο σημερινό παιχνίδι και να παίξουμε πιο έξυπνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Οι PALIBAR είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και όποτε ήθελαν ανέβαζαν τον ρυθμό.
Ήμασταν νωθροί στο ξεκίνημα, έπειτα ανεβάσαμε λίγο την απόδοση μας, αλλά δεν τρέξαμε όπως θα έπρεπε. Εγκλωβιστήκαμε στο παιχνίδι  τους και από την άλλη δεχόμασταν και εύκολα γκολ. Το PALIBAR είναι σαφέστατα μια πολύ καλή ομάδα η οποία  θα δυσκολέψει αρκετά όσους θα περάσουν στα playoffs, σίγουρα είναι ένα από τα  φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος».

Τα γκολ για το 1ο ΚΑΝΑΛΙ πέτυχαν οι Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ (2’)  , Κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ (27’) , Θ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ (32’), Π.  ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ (49’)

ΣΥΝΘΕΣΗ: Α. ΒΕΝΕΤΣΑΣΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Θ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ, Γ. ΠΑΝΟΥΣΗΣ, Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ, Κ. ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *