powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε από το ΒΡΑΧΑΤΙ με σκορ 7 - 5 το 1ο ΚΑΝΑΛΙ

 Την ήττα με 7 - 5 γνώρισαν οι Canalistas  την Τρίτη στην Αθλούπολη  από το ΒΡΑΧΑΤΙ, παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα και χωρίς τους Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ και Γ. ΠΑΠΠΑ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, το σκορ άνοιξε ο ΦΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ για το 1ο ΚΑΝΑΛΙ  αλλά  το ΒΡΑΧΑΤΙ, έχοντας  νεανική και πιο γρήγορη ομάδα, αντέδρασε άμεσα με αποτέλεσμα να προηγηθεί αρκετά γρήγορα με σκορ 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1ο ΚΑΝΑΛΙ...
 έπαιξε χωρίς τερματοφύλακα ουσιαστικά, αφού απουσίαζαν και οι τρεις τερματοφύλακες της ομάδας. Παρόλα αυτά, οι Canalistas έφτασαν  στην ισοφάριση, έκαναν το 4-4,  έδειξαν πως ήθελαν την νίκη, ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα, αλλά οι πολλές απουσίες βασικών παικτών, στέρησαν τελικά από το 1ο ΚΑΝΑΛΙ ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του PARINHIO, παίζοντας "αποδεκατισμένοι" απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος, το πάλεψαν το παιχνίδι αλλά στο τέλος και ειδικότερα μετά την ισοφάριση, το παιχνίδι άνοιξε πολύ και οι παίκτες του PARINHIO δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό τον γηπεδούχων με αποτέλεσμα να επέλθει η ήττα.

Σαν συμπέρασμα θα λέγαμε ότι το ΒΡΑΧΑΤΙ επιβεβαίωσε ότι είναι φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος  αλλά και οι Canalistas ότι δικαίως βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις  και έχουν βλέψεις για την κατάκτηση. Οι Canalistas αν και γνώρισαν την ήττα, έδειξαν θετικά στοιχεία όπως πάθος και ευστοχία, πετυχαίνοντας γκολ  στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν. Οι αδυναμίες και οι ελλείψεις της ομάδας του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ φάνηκαν ξεκάθαρα, όπως και η απουσία έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών σε καίριες θέσεις.

Όμορφος αγώνας, με πολλές φάσεις και στις δυο εστίες, υπήρχε  πάθος και από τις δυο πλευρές, κέρδισε το ποδόσφιαρο, έπεται η συνέχεια στα Playoffs.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 3 ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, 1 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, 1 ΦΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΙΤΣΙΟΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *