powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

1ο ΚΑΝΑΛΙ - ΑΤΙΘΑΣΟΙ 5 - 3

Την ενδέκατη του νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε το 1ο ΚΑΝΑΛΙ στην αναμέτρηση με τους ΑΤΙΘΑΣΟΥΣ στην Αθλούπολη,  με τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗ  να παίρνει το παιχνίδι ως "προσωπική υπόθεση" πετυχαίνοντας  3 από τα 5 γκολ και έχοντας τρία δοκάρια.

Ο ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ σκοράροντας τρεις  φορές οδήγησε την ομάδα σε μια ακόμη νίκη αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολλές ασίστ των συμπαικτών του και τις πολλές  ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν σε αυτήν την αναμέτρηση...

Οι Canalistas αν και αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών, δεν τους έλειψε το πάθος και η δύναμη πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση.

Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του χειμερινού πρωταθλήματος,  ξεπερνώντας παράλληλα τις δυσκολίες, που έχουν δημιουργηθεί τελευταία με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ομάδας αλλά και των αρκετών απουσιών συνάμα. Οι Canalistas που δεν αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, αντέδρασαν γρήγορα στον αιφνιδιασμό των γηπεδούχων και μόνο σε μια περίπτωση όταν τραυματίστηκε και αποχώρισε ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ανησύχησαν.


Το σημαντικότερο της βραδιάς,  πάντως ήταν η επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ενός εξαιρετικού αθλητή, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό, απουσία του. Ο  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ δείχνοντας ορεξάτος έδωσε πάλι το παρόν στους αγώνες του πρωταθλήματος,  με τις ευχές να είναι σιδερένιος. 




Το αρνητικό της βραδιάς ήταν η πολύ κακή εμφάνιση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΥ κάτω από τα γκολπόστ, ο οποίος κάνοντας τραγικά λάθη, ευθύνεται για τα δυο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.




Διακρίθηκαν επίσης οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ στα χαφ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στο κέντρο της άμυνας.


Αμέσως μετά την αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στην "ταβέρνα" των εγκαταστάσεων το  καθιερωμένο τραπέζι της ομάδας σε οικογενειακό  κλίμα, όπου διεξήχθη συζήτηση και κατετέθησαν οι απόψεις και οι προβληματισμοί του PARINHIO  αλλά και των παικτών του, για το μέλλον της ομάδας, σε σχέση πάντα  με τις απουσίες και τους τραυματισμούς των παικτών.

Τα γκολ:  Τρία ο Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ και από ένα οι  Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ & Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ.

Οι τραυματίες: ΝΙΚΟΣ ΣΑΪΣΑΝΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ. 
Οι απουσίες: ΑΛΕΞΗΣ ΝΤΙΤΣΙΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΩΤΟΣ.

ΕΠΑΙΞΑΝ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ,  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ  ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ. 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *