powered by Agones.gr - livescore

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

RIVIERA - 1ο ΚΑΝΑΛΙ 0-2


Με δράστες τον Α. ΚΑΡΥΩΤΗ και Α. ΤΣΩΤΟ , το 1ο ΚΑΝΑΛΙ επικράτησε για δεύτερη φορά της RIVIERA στην Αθλούπολη και πήρε 3 σημαντικούς βαθμούς. Έχοντας ο καθένας από μια  σφαίρα στη θαλάμη "καθάρισαν" με δυο πολύ όμορφα γκολ την RIVIERA.

Οι Canalistas  αποδείχθηκαν για ακόμη μια φορά "πολύ σκληροί για να πεθάνουν",...
 και συνεχίζουν δυναμικά. Ήταν εξάλλου ο δυναμισμός τους χαρακτηριστικό στοιχείο του χαρακτήρα τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αγώνα.

Το παιχνίδι, παρά το τσουχτερό κρύο, είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Ειδικά η RIVIERA που στην αρχή είχε τρία  δοκάρια, είχε αρκετές ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όμως βρήκε απέναντί της μια συμπαγή άμυνα στην οποία δεν πέρναγε ούτε κουνούπι

Τα λάθη στον χώρο του κέντρου στην αρχή ήταν πολλά και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Η κίνηση, όμως, που θα άλλαζε την ροή του αγώνα, ήταν αυτή της εισόδου του Α. ΒΕΝΤΣΑΝΟΥ στο 15΄.  Έτσι άρχισε να δουλεύει καλύτερα το κέντρο των Canalistas και να οργανώνεται καλύτερα η άμυνα. 

Οι Canalistas αποδείχθηκαν "πολύ σκληροί για να πεθάνουν", διότι απέναντι σε μία καλογυμνασμένη, γρήγορη και αρκετά νεανική ομάδα που έτρεχε και κάλυπτε σε ολόκληρο το γήπεδο, μπόρεσαν να πετύχουν δύο έξυπνα γκολ και να πάρουν τον αγώνα.

Ο Parinhio έδωσε  ρεσιτάλ "κοουτσαρίσματος".  Οι αλλαγές που έκανε σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, οι εσωτερικές αλλαγές εν εξελίξει του αγώνα, η τακτική και το στήσιμο των παικτών του ήταν για προπονητικό σεμινάριο.

Σεμινάριο τεχνικής και ποδοσφαιρικής εμπειρίας όμως έδωσαν και οι παίκτες του PARINHIO. Οι  οποίοι στο τέλος του ματς δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προπονητή τους, «…Σήμερα υποκλίνομαι μπροστά στο ταλέντο, την εξυπνάδα, τη δύναμη και την ποδοσφαιρική εμπειρία των παικτών μου!» δήλωσε στο τέλος ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

Από την ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ δεν υστέρισε κανείς και η επιλογή του MVP είναι αρκετά δύσκολη. Παρακινδυνεμενα θα τολμήσουμε να δώσουμε τον τίτλο στον Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, χωρίς να παραμερίζουμε τους Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ, Α. ΚΑΡΥΩΤΗ, Γ. ΠΑΠΠΑ, Γ, ΘΕΟΧΑΡΗ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ, Α. ΤΣΩΤΟ ΚΑΙ Π. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟ.










Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *