powered by Agones.gr - livescore

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Atlético - 1o ΚΑΝΑΛΙ 3 - 2

Η Atlético έσπασε το αήττητο του PARINHIO και της ομάδας του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ έπειτα από 11 αγώνες πρωταθλήματος.
 Άδικη ήττα με σκορ 3-2 γνώρισε το 1ο ΚΑΝΑΛΙ στην εκτός  έδρας αναμέτρηση με την Atlético, το βράδυ της Τρίτης, για το πρωτάθλημα minisoccer της Αθλούπολης, με τον PARINHIO να επιρρίπτει ευθύνες και στον διαιτητή. ...

 Ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες και στα 2 ημίχρονα, με ελάχιστες φάσεις στις περιοχές και πολλές εντάσεις σε αρκετές στιγμές του αγώνα. Οι "Canalistas", παίζοντας στην ουσία χωρίς τερματοφύλακα (απουσίαζαν και οι τρεις τερματοφύλακες) , πάλεψαν να γυρίσουν το παιχνίδι,  αλλά δεν τα κατάφεραν στις λεπτομέρειες.. Είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία και  επιχειρούσαν να απειλήσουν μόνο με στημένες φάσεις, ενώ οι τελικές των φιλοξενούμενων ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Μοιραίος παίκτης, για το 1ο ΚΑΝΑΛΙ που δεν ξέφυγε από την μετριότητα, ο Α. ΤΣΩΤΟΣ. Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσει κανείς τους Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗ  & Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟ που ξεχώρισαν, σε κακή μέρα βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες των " Canalistas". Από τα θετικά του αγώνα η επιστροφή  του Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗ ο έμπειρος αμυντικός ήταν καλός αμυντικά, έδειξε πως ξεπερνάει σιγά σιγά τον τραυματισμό του και πως είναι έτοιμος να επανέλθει στους αγώνες. 

Ο PARINHIO αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε ο διαιτητής ωστόσο επεσήμανε και τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.
Ο προπονητής του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ είπε: «Κάναμε κι εμείς λάθη, αλλά ήταν καθοριστικά τα λάθη του διαιτητή. Αν είχαμε και τερματοφύλακα σίγουρα δεν θα χάναμε.. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την διαιτησία. Είπα και στους παίκτες μου να κάνουν το ίδιο. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Όμως πιστεύω πως δυο από τα λάθη άλλαξαν δραματικά την ροή του αγώνα. Άλλο παιχνίδι έγινε πριν από αυτά και άλλο μετά. Είναι προφανές πως η ήτα που καταγράψαμε, είναι απόρροια των τραγικών λαθών  του διαιτητή και της έλλειψης τερματοφύλακα. Το 1ο γκολ ήρθε από λάθος του διαιτητή, στη συνέχεια δεν αφήνει το πλεονέκτημα και ακυρώνει καθαρό γκολ. Όλα αυτά μαζί με τις αποβολές είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις στον αγώνα, όταν τα νεύρα σου είναι στο κόκκινο και στο ματς χάνεις 2-0. Οι παίκτες μου πάντως το πάλεψαν ως το τέλος. Αν δεν γινόταν το λάθος στο 3ο γκολ από έλλειψη τερματοφύλακα τώρα θα μιλάγαμε για την ισοπαλία. Λάθη έκαναν και οι παίκτες μου. Μάλιστα οι ενέργειες μερικών ταπεινώνουν το 1ο ΚΑΝΑΛΙ, το εκθέτουν ανεπανόρθωτα και σπιλώνουν την ίδια του την ιστορία. Δεν νοείται παίκτες του 1ου ΚΑΝΑΛΙ, αλλά και κάθε ιστορικού συλλόγου, που διατηρείται σε κορυφαίες θέσεις για χρόνια, να συμπεριφέρονται όπως στα καφενεία, στη νύχτα και δεν ξέρω πού αλλού. Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία και το όνομα της ομάδας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας και να μην δημιουργούμε προβλήματα στην ομάδα με άσχημες συμπεριφορές.»

ΣΥΝΘΕΣΗ:  Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Α. ΚΑΡΥΩΤΗΣ, Δ. ΜΠΑΚΟΛΗΣ, Ε. ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ,Α. ΤΣΩΤΟΣ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *