powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

1ο ΚΑΝΑΛΙ - ΒΡΑΧΑΤΙ 2-2 Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν οι ομάδες 1ο ΚΑΝΑΛΙ και ΒΡΑΧΑΤΙ στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Με το μυαλό των παιχτών του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ να είναι στα κοτσύφια και τις τσίχλες που θα επακολουθούσαν μετά το ντέρμπι, άνοιξαν το σκορ με Ν. ΣΑΪΣΑΝΑ και το διπλασίασαν με τον Γ. ΘΕΟΧΑΡΗ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία δύο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα. 
Οι Canalistas...
είχαν ευκαιρίες να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς και να φύγουν 3 βαθμούς μπροστά από το ΒΡΑΧΑΤΙ. Από την μία τα δοκάρια και από την άλλη η επιθετική αφλογιστία του Α. Τσώτου  ήταν οι λόγοι  που το ντέρμπι κορυφής στην Αθλούπολη τελείωσε χωρίς νικητή και οι δυο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στην κορυφή.
 
Τον τίτλο του MVP του αγώνα μοιράστηκαν οι Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  (αρχηγός Deree Alumni) και ο πορτιέρο της ομάδας Π. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Οι παραπάνω διασώθηκαν μέσα από την μετριότητα της ομάδας του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ.
Καλοί  ήταν οι Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Ν. ΣΑΪΣΑΝΑΣ. 

Μοιραίοι  Α. ΤΣΩΤΟΣ και Γ. ΠΑΠΠΑΣ με τον τελευταίο να παίζει τραυματίας.

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύναμη και πάθος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν έμεινα ευχαριστημένος από τους παίχτες μου. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.  Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε λίγο και αυτό μας κόστισε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε ακόμα δύο  γκολ και έτσι ήρθε η ισοπαλία. Είχαμε μέτρια απόδοση, απέναντι σε μια νεανική ομάδα που έτρεχε και πίεζε σε όλο το γήπεδο, παίξαμε με την εμπειρία και ισοφαριστήκαμε στα τελευταία δυο λεπτά του αγώνα από αδράνεια της άμυνας», υπογράμμισε ο προπονητής των Canalistas PARINHIO,  ο οποίος αναφερόμενος στην αδυναμία στο σκοράρισμα στάθηκε στην επιθετική αφλογιστία του Α. Τσώτου.


Τέλος, αυτό που έκλεψε την παράσταση ήταν τα κοτσύφια, οι τσίχλες, οι ελιές και το καλό κρασί που διακοσμούσαν το γιορτινό τραπέζι της ομάδας μετά τον αγώνα.


 

Οι εξαιρετικής ποιότητας μεζέδες ήταν προσφορά και προέκυψαν έπειτα από κυνήγι του “COMΜAΝDO” της ομάδας, του ΤΟΛΗ ΚΑΡΥΩΤΗ που έχει πάντα πίστη στον εαυτό του και στη φύση και ο οποίος  έχει οργώσει κάμπους, βουνά και κυνηγοτόπια.
Τον πραγματικό ΤΟΛΗ  τον ξεχωρίζεις από τα πράγματα που τον ξεχώριζαν ανέκαθεν...
Κοιτάζει πάντα ψηλά και μακριά. Όχι αφ' υψηλού, αλλά... ψηλά!  Ήρεμος, πάνω από μικρότητες, εγωισμούς και γκρίνιες κάθε είδους.
Ο Τόλης δεν μιλάει πολύ. Περισσότερο ακούει και ζυγίζει τις κουβέντες του, ακριβώς όπως ζυγίζει και τις τουφεκιές του.
 

 




Το κρασί ήταν προσφορά του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΣΩΤΟΥ αν και στον αγώνα της Δευτέρας έδειξε κουρασμένος από τα πολλά παιχνίδια, δεν παύει όμως να είναι σαν το κρασί. 
Το παλιό κρασί είναι αυτό που αγοράζεται, γιατί είναι το καλύτερο, είπε κάποτε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. 

Έτσι και ο ΣΑΚΗΣ όσο μεγαλώνει, γίνεται όλο και καλύτερος, έτοιμος για άλλους αγώνες, εκτός γηπέδων.



 Καλές Γιορτές, στα παιδιά του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο Χειμερινό Πρωτάθλημα, στους  επιχειρηματίες και το προσωπικό της νέας Αθλούπολης !

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ!



Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *