powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Επιθετικό κρεσέντο 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ και Τσώτου ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ – 1ο ΚΑΝΑΛΙ 1 – 6


"Ένα εσείς; Έξι εμείς". Κάπως έτσι... απάντησαν οι Canalistas, που κέρδισαν 1-6 την ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ στην Αθλούπολη.
Αν και το 1ο ΚΑΝΑΛΙ έδειχνε να πατά καλύτερα αρχικά, οι ΜΠΑΡΤΣΕΛΙΩΜΑ ήταν αυτοί που πέτυχαν το 1-0. Οι παίκτες του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ  συνέχισαν να πιέζουν και από το 16ο λεπτό που κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με Γκολ του ΘΕΟΧΑΡΗ, άρχισαν το επιθετικό κρεσέντο,  που τους χάρισε τη νίκη με σκορ 1-6, δείχνοντας πως  μοναδικός αντίπαλός τους τελικά, ήταν μόνο οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Καλλιθέα.
 Η ομάδα του PARINHIO,...
που εξακολουθεί να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, βγάζει πραγματικά φωτιές στην επίθεση και αν συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ παραγωγικότητας.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το 1ο ΚΑΝΑΛΙ στις πρώτες 7 αγωνιστικές του Χειμερινού Πρωταθλήματος  έχει φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με 43 γκολ.
Σημαντικό ρόλο στο επιθετικό του κρεσέντο έπαιξαν, φυσικά ο Α. ΤΣΩΤΟΣ που πέτυχε τα μισά γκολ της ομάδας του και ο “Μαέστρος” της ομάδας  Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ.

Πολύ καλός και πάλι ο τερματοφύλακας των Primero Canalistas Π. ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΣ, ορεξάτος ο Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ (ο οποίος είχε αρκετές ευκαιρίες να δώσει διαστάσεις θριάμβου στο σκορ) και εγγύηση στην άμυνα όπως πάντα ο  Γ. ΠΑΠΠΑΣ.

Σταθεροί σε απόδοση οι, Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ και Α. ΚΑΡΥΩΤΗΣ με τον τελευταίο να παίζει τραυματίας για 32΄ λεπτά.
Έκπληξη η χρησιμοποίηση του ΜΠΑΚΟΛΗ ο οποίος στα λίγα λεπτά που μπήκε, ναι μεν έδειξε καλά στοιχεία, αλλά ήταν καταφανέστατο ότι  του λείπουν προπονήσεις.

ΣΥΝΘΕΣΗ:  Δ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Α. ΚΑΡΥΩΤΗΣ, ΜΠΑΚΟΛΗΣ, Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Α. ΤΣΩΤΟΣ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *