powered by Agones.gr - livescore

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΚΑΝΑΛΙ

Η ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ γνώρισε την ήττα με 6-4 από την αντίστοιχη ομάδα του Λεωνίδα ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ.
Οι Canalistas  έπιασαν αρκετά υψηλή απόδοση καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, απέναντι σε μια πολύ γρήγορη ομάδα. Πάρα, όμως, τις προσπάθειες των έμπειρων παικτών του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ δεν...

κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, καθώς τους στοίχισαν τα ατομικά αμυντικά λάθη. Γνώμη μας είναι, πως θα  έπρεπε το 1ο ΚΑΝΑΛΙ , να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Καταπληκτικός κάτω  από τα δοκάρια ο νέος τερματοφύλακας των Canalistas ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ που κέρδισε τον τίτλο του MVP.  Ο "μικρός" έδειξε το ταλέντο του σε αρκετές φάσεις, με σωτήριες επεμβάσεις και φάνηκε πως θα προσφέρει τα μέγιστα. Ακολουθούν σε απόδοση ο Γ. ΠΑΠΠΑΣ, ο ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ ο "JUNIOR", ο Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ και το κλασικό  δίδυμο  Α. ΤΣΩΤΟΥ & Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ. Τέλος ο Δ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του και ανεβαίνει σιγά σιγά παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του.

Για τους Canalistas -  που είχαν δοκάρι και αρκετές χαμένες φάσεις - δυο γκολ πέτυχε ο Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ και από ένα οι Γ. ΠΑΠΠΑΣ και Α. ΤΣΩΤΟΣ.




Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ PARINHIO υποστήριξε:
«'Ήταν ένα φιλικό ματς στο οποίο τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά. Δημιούργησαν πολλές φάσεις, οι οποίες, όμως, δεν καρποφόρησαν. Από  ατομικά μας λάθη, δεχθήκαμε γκολ τα οποία δεν έπρεπε να δεχθούμε.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όπως σε κάθε φιλικό, έτσι και σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα μας βοηθήσουν στη δουλεία που έχουμε μπροστά μας και επίσης να καλοδεχθούμε τον νέο μας τερματοφύλακα  ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΦΙΛΗ».

ΣΥΝΘΕΣΗ: Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Π. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ, Γ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Δ. ΜΠΑΚΩΛΗΣ, Ν. ΠΑΠΑΦΙΛΗΣ, Γ. ΠΑΠΠΑΣ, Α. ΤΣΩΤΟΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας εδώ.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *