powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

1ο ΚΑΝΑΛΙ – RIVIERA 3-2 Με καταπληκτικό come back του Παναγιώτη Κεχρολόγου.

Πραγματοποιώντας την τέταρτη συνεχόμενη  νίκη της, η ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ συνεχίζει αήττητη και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.
 
Η εκπληκτική  εμφάνιση του Π. Κεχρολόγου που κατέβασε ρολά σε όλο το ματς, και η πολύ καλή απόδοση του Γ. Παππά, που έδωσε ρεσιτάλ στην άμυνα, αλλά και η εμπειρία των παικτών, έδωσαν την νίκη στην ομάδα του 1ου ΚΑΝΑΛΙΟΥ στο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στη RIVIERA...



Ο PARINHIO παρουσιάστηκε εμφανώς ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου από την επικράτηση της ομάδας του με 3-2 κόντρα στη RIVIERA.
Ο τεχνικός των Canalistas έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την σοβαρότητα και την ομαδικότητα που επέδειξαν κατά την διάρκεια του αγώνα και στάθηκε στα θεαματικά  γκολ που πέτυχε η ομάδα του.


«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε ομαδικά και  κάναμε πολύ καλή διαχείριση του αγώνα», είπε αρχικά ο PARINHIO , που ρωτήθηκε εν συνεχεία για τη χρησιμοποίηση στο αρχικό σχήμα του Π. Κεχρολόγου, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. 


«Δεν θέλω να μιλάω ατομικά για παίκτες. Όλα τα παιδιά είναι διαθέσιμα. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί τους και στενοχωριέμαι κάθε φορά για τα παιδιά που δεν παίζουν.» 

Στη συνέχεια ο τεχνικός των Canalistas μίλησε για το έξυπνο γκολ της ισοφάρισης το οποίο πέτυχε με εξαιρετική ενέργεια ο Τάσος Βενετσάνος  δίνοντας  την ώθηση που χρειαζόταν η ομάδα και για τα δυο εκπληκτικά γκολ του  Τσώτου που "καθάρισαν" το παιχνίδι και έδωσαν την νίκη.

Σύνθεση: Π.Κεχρολόγος, Γ. Παππάς, Γ. Θεοχάρης, Π. Βενετσάνος, Δ. Αγγελόπουλος, Α. Ντίτσιος, Α. Τσώτος, Α. Βενετσάνος, Α. Καρυώτης.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *