powered by Agones.gr - livescore

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

1ο ΚΑΝΑΛΙ - ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ 11-5


Σε τροχιά αγωνιστικής ανόδου είναι η ομάδα του 1ου Καναλιού που φορτσάρει για το μεγάλο στόχο. 
Ο PARINHIO δείχνει πως έχει αναγεννήσει την ομάδα και αισιοδοξεί πως σύντομα θα είναι σε θέση να τη σταθεροποιήσει στην πρώτη θέση. Ο έμπειρος τεχνικός με το εξαιρετικό του ρόστερ,  υπόσχεται πολλά.
"Σίγουρα δεν κάναμε και την καλύτερη εμφάνισή μας με τον ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ στην Αθλούπολη, όταν όμως παίζεις κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και με πολλές απώλειες είναι δύσκολο να τηρήσουμε πιστά τα συστήματα...

Ήμασταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο, ξεπεράσαμε γρήγορα κάποια λάθη μας στην αρχή και δεν επιτρέψαμε στη συνέχεια στην ομάδα του  ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ να μας κάνει ευκαιρίες μπαίνοντας στην περιοχή μας. Πήγαμε το ματς εκεί που θέλαμε, παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και κερδίσαμε δίκαια ".
 

Ο  PARINHIO έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του και πιστεύει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια: "Είχα πει όταν ήρθα ότι θα μειωθεί η διαφορά μας από τις “νεανικές” ομάδες και ήδη μειώνεται. Ακόμη είχα επισημάνει πως βασικός μας αντίπαλος είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, όταν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.
Το 1ο ΚΑΝΑΛΙ από πέρυσι μέχρι που ήρθα ήταν συμβιβασμένο με την μετριότητα, τώρα είναι… συμβιβασμένο με τη νίκη. Είναι
λοιπόν και θέμα  ψυχολογίας, αλλά και αγωνιστικοί οι λόγοι αυτής της αλλαγής, αφού έχουμε αλλάξει τρόπο παιχνιδιού και παίζουμε διαφορετικό σύστημα σε σχέση με άλλες σεζόν.
Είμαι πεπεισμένος πως κάθε ματς που περνά θα γινόμαστε καλύτεροι".

 
Στα αγωνιστικά τώρα η ομάδα κέρδισε σημειώνοντας 11 έξοχα γκολ και  δέχτηκε 5 από τη αντίπαλη ομάδα. Επίσης είχε δοκάρια και πολλές ευκαιρίες να σημειώσει περισσότερα γκολ. 


Αισθητή η απουσία του Τάσου  του Βενετσάνου που απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους.


ΜVP του αγώνα ο Παναγιώτης Βενετσάνος που σημείωσε 5 γκολ. Από 2 γκολ σημείωσαν οι: Τσώτος Αθανάσιος και ο Παππάς Γεώργιος και από ένα γκολ οι: Ντίτσιος Αλέξης και Καρυώτης Απόστολος.


Πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την ομάδα είχε ο επανεμφανιζόμενος στα Κορινθιακά γήπεδα Απόστολος Καρυώτης, όποιος απέδειξε πως έχει δυνάμεις και ότι  μπορεί να προσφέρει στο PRIMERO CANAL.


Σύνθεση: ΚΑΡΔΑΡΑΣ Δ. ΠΑΠΠΑΣ Γ. ΤΣΩΤΟΣ Α. ΝΤΙΤΣΙΟΣ Α. κ. ΜΑΚΗΣ, ΚΑΡΥΩΤΗΣ Α. ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΣ Π.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *